In Memory Of Hanne Merethe Lyngholt Munkgaard

Donate
In Memory Of:
Hanne Merethe Lyngholt Munkgaard
1960-02-24 - 2021-09-03
Created By:
Arne Munkgaard

In Memory Of Hanne Merethe Lyngholt Munkgaard

Siden Hanne var 19 har hun levet med hjertesygdom tæt inde på livet og i 2011 fik hun et nyt hjerte. Det nye hjerte gav Hanne en livskvalitet vore børn ikke husker, at hun har haft tidligere. Godt 10 år blev det til. 10 fantastiske år, hvor Hanne nåede at blive både farmor og bedstemor til 6 glade og dejlige børnebørn. Børnebørnene var for Hanne livets dessert og som kageelsker kunne det næsten ikke blive bedre. Fredag d. 3. september var det dog slut, en massiv afstødning havde ødelagt Hannes nye hjerte og kroppens øvrige tilstand muliggjorde ikke endnu en transplantation. Tre uger kæmpede Hanne og lægerne for at se, om hjertet kunne reddes, inden lægekundskaben måtte give fortabt, hjertet og de øvrige organer var slidt helt op.
Gennem hele sit lange forløb som hjertepatient, var det Hanne magtpåliggende at give nye læger, sygeplejersker og forskere mulighed for at deltage i de undersøgelser og forløb, hvor hun var i centrum. På den måde følte hun, at hun kunne give lidt tilbage til de mennesker, der arbejder for at hjælpe hjertepatienter. Netop af den grund, har familien besluttet, at hun også nu skal gøre, hvad hun kan for at gøre lægerne klogere efter sin død. Vi vil derfor bede jer alle om at støtte den mindeindsamling i Hannes navn, som vi har oprettet hos Hjerteforeningen, i stedet for at sende blomster til Hannes bisættelse på fredag d. 10. september kl. 11 i Vestervang Kirke, Viborg.

Ære være Hannes minde.

Kærligst Arne, Kirstine og Christian
Donate

27,160 kr.
Collected

80
Donations

Recent activity

 • Flemming Højbo Flemming Højbo donated 300 kr.

  En sidste hilsen

 • Arne Munkgaard Arne Munkgaard
  Kære venner
  Hjerteligt tak for den støtte I har vist familien ved at donere til Hannes mindeindsamling. Vi nåede et langt højere beløb end forventet og jeg er sikker på at Hanne sidder i himlen og glæder sig over endnu engang at kunne støtte hjerteforskningen.

  Selv om det er svært, har jeg valgt at fokusere på de mange gode år vi fik sammen. Set helt nøgternt, er alt efter 1979 jo bonusår, da overlevelsesraten for hjertestop i 1979 ikke har været ret stor. At få 2 velskabte børn (tilmed imod lægernes råd) og overleve endnu et hjertestop 20 år senere, lægger kun mere til den bonus vi fik sammen. Hannes hjertetransplantation i 2011 var heller ikke uden komplikationer og gav os de sidste godt 10 år, med en livskvalitet der endnu engang øgede vores fælles lykke.

  Siden Hanne blev kørt ned i januar var hun plaget af smerter, både fra bækkenbruddet og fra sin slidte ryg og hofter, så måske var hun også reelt nået til vejs ende, efter de mange helbredsmæssige genvordigheder hun måtte gennem allerede fra teenageårene, og fik fred, selv om hun selv gav udtryk for at ville kæmpe videre, ganske få dage før hun døde.

  I familien har vi ofte talt om at Hanne måtte være delvist kat med alle de liv hun fik, men de sidste godt 3 uger gjorde også kål på de sidste katteliv hun måtte have haft og selv om savnet er umådeligt stort, kan jeg næppe tillade mig at være utilfreds med den tid vi fik sammen. Der er en grund til, at jeg yderst sjældent spiller lotto o.l. - jeg kan næppe forvente at vinde en så stor gevinst endnu engang, som jeg gjorde med Hanne.

  Kærlig hilsen
  Arne

  Amor vincit omnia
 • Caroline, Christian, Gitte og Allan Sandbæk Caroline, Christian, Gitte og Allan Sandbæk donated 250 kr.

  De kærligste tanker til jer

 • Nicolaj Agernem Nicolaj Agernem donated 100 kr.

 • Karen Marie Rasmussen Karen Marie Rasmussen donated 150 kr.

  Kære Arne og familie. En sidste hilsen til Hanne🌹Mange varme hilsner fra Karen Marie til jer alle❤️

 • Christian, Sarah, Alma Liva, Augusta og Alfred le Fevre Munkgaard Christian, Sarah, Alma Liva, Augusta og Alfred le Fevre Munkgaard donated 1,250 kr.

  Vi savner vores elskede mor, svigermor og farmor - tak for altid at være lyttende og støttende. Du har fået fred fra sygdom og smerter, tak for at du kæmpede til det sidste. Christian, Sarah, Alma Liva, Augusta og Alfred. *Mindes med kærlighed*

 • Tanya Bentley Tanya Bentley donated 250 kr.

  Hvil i fred🌹🌹🌹

 • Lotte Jensen Lotte Jensen donated 100 kr.

 • Katja Greve Katja Greve donated 400 kr.

  Vi har fulgt dig på afstand gennem Signe og nydt, når vi har mødtes - De kærligeste tanker med på din sidste rejse og til hele din fantastiske familie fra Fam. Greve

 • Lene Wollenberg Lene Wollenberg donated 250 kr.

  En sidste kærlig hilsen

 • Personale på Svenstrup friskole Personale på Svenstrup friskole donated 320 kr.

  Hanne var en fantastisk kollega, som vil blive savnet. Kollegaerne fra Svenstrup friskole donerer pengene til ære for Hannes ønske

 • Hans Ole Munkgaard Hans Ole Munkgaard donated 300 kr.

  Sikke en smuk idé ❤️ Alle de kærligste tanker til Hanne, til Arne og resten af jeres fantastiske familie fra Emilie og Hans Ole.

 • Lilli Thingmann Christensen Lilli Thingmann Christensen donated 250 kr.

  En sidste hilsen. Hanne du besad en kæmpe tålmodighed og ro. Fra helt ung lærte du at leve med de vilkår, som du fik. Jeg har beundret din evne til at acceptere og få det bedste ud af livet. Kærlige hilsner fra Lilli.

 • Jens Kristensen Jens Kristensen donated 150 kr.

  En sidste hilsen og kærlige tanker til jer. Fra Gitte og Jens

 • Tove Thomsen Tove Thomsen donated 250 kr.

  Vores dybeste medfølelse. Else, Ingrid, Eggert, Gustav og Tove

 • Anders Munkgaard Anders Munkgaard donated 250 kr.

 • Ellen Lyngholt Rasmussen Ellen Lyngholt Rasmussen donated 1,000 kr.

  Efterår den sidste sol har gemt sig i dit blik og tiden går, forbi os, før vi ved det, er vi væk og jeg føler kun en længsel i mit bryst kom og tag mig ind til dig kom og giv mig al din trøst (Ray-Dee-Ohh) i vore ❤️ altid Johanne & Dimitris, Bent og Ellen

 • Jane Jørgensen Jane Jørgensen donated 250 kr.

  Med kærlige tanker til jer

 • Alexandra Kampmann Alexandra Kampmann donated 500 kr.

  Hanne var et dejligt menneske og hun vil i den grad blive savnet! Vi håber, at hun har fået fred og kan følge med fra himlen i stedet <3 Kærlig hilsen, Alexandra, Vedran og Arthur

 • Anette Enghave Anette Enghave donated 300 kr.

  Vi sender mange tanker til Hanne, dig Arne og jeres dejlige familie ♥️♥️♥️ Kæmpe knus og kram fra Anette og Søren

 • Helle Andersen Helle Andersen donated 300 kr.

  En sidste hilsen, og varme tanker til familien. Kærlig hilsen fra Jette, Lilian og Helle

 • Kirsten Christensen Kirsten Christensen donated 600 kr.

  Hanne var et fantastisk menneske, derfor vil vi rigtig gerne være med til at støtte Hjerteforeningen. Knus til familien fra Kevin, Kirsten og Jørgen

 • Ulla Østerlund Ulla Østerlund donated 300 kr.

  En sidste hilsen og kærlige tanker fra faster Minna og Ulla

 • Poul Erik Damgaard Poul Erik Damgaard donated 150 kr.

  En sidste hilsen fra Malene og Poul Erik