Mindeindsamlinger

Mindeindsamlinger

Hvad er en mindeindsamling?
En mindeindsamling er en meningsfuld måde at sige farvel til en, der er gået bort. Det er et sted, hvor du kan dele minderne med familie og venner og holde disse i live. Mange finder, at det kan være en givende og positiv oplevelse at oprette en mindeindsamling

En mindeindsamling giver dig mulighed for at indsamle midler til hjertesagen - dvs. forskning, patientstøtte, oplysning og sundhedspolitisk arbejde inden for hjerteområdet.

Du kan oprette en mindeindsamling i forbindelse med en begravelse eller bisættelse, eller mange år efter en nær er gået bort. En mindeindsamling kan eksistere i en uge eller i ti år, det er helt op til dig.

Let og simpelt
Det er let og hurtigt at oprette en mindeindsamling. På blot få minutter får du en side, der kan deles med venner og familie af personen du ønsker at samle ind for. Efter den er oprettet, kan du logge ind og redigere i den til hver en tid.

Hvis du ønsker hjælp, så har vi besvaret de spørgsmål vi oftest modtager om mindeindsamlinger [her], og du kan altid kontakte os på [Site support phone number] og [Site support email].

1.964.553 kr.
Indsamlet


125
Indsamlinger

4.904
Donationer