Hjælp

 • Hvordan modtager jeg mit kondolencekort?
  Du modtager dit kondolencekort på e-mail lige efter du har gennemført din donation. Dit kort og kvittering for din donation kommer i to separate emails.

  Kondolencekortet er vedhæftet e-mailen som en PDF-fil.
 • Jeg har ikke modtaget mit kondolencekort - hvad gør jeg?
  Hvis du ikke har modtaget dit kort, så kan det være fordi du har lavet en fejlindtastning i din e-mailadresse. Du kan også prøve at tjekke din spam-mappe, for at se om den ligger der.

  Hvis du ikke har modtaget dit kondolencekort efter 15 minutter, så skriv til os på mindeindsamling@hjerte.dk og vi sørger for at få det sendt til dig.
 • Hvordan printer og folder jeg mit kondolencekort?
  Du kan printe kondolencekortet på en almindelig hjemmeprinter. Kortet fylder en almindelig A4-side. Efter du har printet det, kan du folde papiret på midten over langs, så forsiden vender ud af. Fold det derefter igen på midten. Du har nu et kort i et A6 format.
 • Hvordan opretter jeg en mindeindsamling?
  Det er nemt at oprette en mindeindsamling. Med blot nogle få skridt har du en side der kan deles med venner og familie.

  Klik på knappen der lyder på "Opret Mindeindsamling" på forsiden for at oprette en mindeindsamling og følg derefter instruktionerne.

  Efter din mindeindsamling er oprettet, kan du til enhver tid logge ind og redigere den. Du kan også altid slette eller lukke din mindeindsamling.
 • Hvem kan oprette en mindeindsamling?
  Alle kan oprette en mindeindsamling. Hvis du ikke selv er en af de nærmeste pårørende, anbefaler vi, at du kontakter de nærmeste pårørende, før du opretter mindeindsamlingen.
 • Hvordan kan jeg redigere min mindeindsamling?
  Du kan redigere din mindeindsamling ved at logge ind. Herefter trykker du på ‘rediger mindeindsamling’ i menuen i toppen af venstre side.

  Du kan ændre beskrivelsen og opdatere informationerne om den person du vil mindes. Hvis du søger inspiration til dette, kan du læse hvad andre har skrevet på deres mindeindsamlinger.

  Det kan være en god idé at tilføje et billede af den person som mindeindsamlingen er oprettet til minde om. Du kan tilføje op til to billeder. Der er plads til et kvadratisk billede i øverste venstre hjørne af siden, og der kan indsættes et billede (eller video) lige under beskrivelsen.
 • Hvordan laver jeg en opdatering?
  Opdateringer er små beskeder fra dig, som bliver vist på mindeindsamlingen sammen med bidragene til indsamling.

  Alle der har givet et bidrag til mindeindsamlingen, vil blive underrettet om nye opdateringer via e-mail. Lav en opdatering, når du har noget på hjertet eller vil sige tak for bidragene.

  Du skal være logget ind for at lave en opdatering. Når du er logget ind, gå da til din mindeindsamling. Lige over oversigten over alle bidragene, vil du finde et lille tekstfelt, det er her du laver en ny opdatering.
 • Hvordan kan jeg lukke eller slette min mindeindsamling?
  Du kan altid lukke eller slette din mindeindsamling. Du kan gøre dette, når du er logget ind og er på din mindeindsamling. Klik på knappen ‘Flere valgmuligheder’ og vælg 'Luk mindeindsamling' eller ‘Slet mindeindsamling.’

  En lukket mindeindsamling kan ikke modtage nye bidrag og vi vil ikke sende dig nogle e-mails vedrørende mindeindsamlingen. Men den eksisterer stadig og kan kun findes via et direkte link.

  Når først din mindeindsamling er slettet, så er den væk for altid, både for dig og alle der har bidraget til den. Så overvej om det er en bedre mulighed at lukke den.
 • Jeg har modtaget kontanter, hvad gør jeg med dem?
  Vi vil opfordre dig til at overføre beløbet med dit eget kreditkort direkte på din mindeindsamlingsside. Gå til din mindeindsamling og lav en donation derfra.